fbpx

Woonvilla Portugal

Oplossingen Audio, Netwerk, Security, Video
Partners Bowers & Wilkins, LG, Sonos, UniFi
Locatie Portugal
Imagem Grande 114
Portugese

Vakantiewoning

Bij de bouw van deze vakantievilla in Portugal waren wij vanaf het begin betrokken, waarbij we advies gaven over producten die perfect aansloten op de woning en zo min mogelijk opvielen. We brachten Nederlandse kwaliteit naar dit Portugese tweede huis en verzorgden zelf de installatie. Vanaf de plannen tot de daadwerkelijke realisatie hebben we gezorgd voor een naadloze integratie van hoogwaardige technologie├źn, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

portugal 1
Imagem Grande 125
Imagem Grande 104
Expertise

Custom-install

Bij de integratie van diverse technische installaties werd gewaakt voor het behoud van het oorspronkelijke design van de woning. De bewoners streefden ernaar om zo min mogelijk zichtbare kabels en storende technische elementen in het interieur op te nemen. De zorgvuldig geselecteerde producten sluiten naadloos aan bij het interieur, waardoor ze perfect in de woning passen.

portugal 2
Imagem Grande 111
Imagem Grande 121
Expertise

Audio en Video

De muziek start automatisch op in elke ruimte van de woning, of de bewoners zich nu in de wijnkelder, keuken of tuin bevinden. Of het nu tijdens een verfrissende duik is of bij een gezellige borrel in de tuin, overal kan men genieten van muziek. Het bekijken van een favoriete film of serie is eveneens mogelijk door de hele woning.

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle