fbpx

Wonen in voormalige garage

Oplossingen Audio, Smarthome, Video
Partners LG, Sonos
Locatie Arnhem
arnhem 1
Luxury living

Voormalige garage

Voor de verbouwing van een voormalig garagebedrijf tot een luxe woonhuis in het Arnhemse Sint-Marten heeft de architect alle ruimte gekregen om de wensen van de bewoners compromisloos te integreren. Tijdens de ontwerpfase en de realisatie van het project werd dan ook niets aan toeval overgelaten. De bewoners hebben tijdens de ontwerpfase voor gekozen de expertise van Wifimedia Projects in te schakelen voor de specialistische techniek.

arnhem 3
arnhem 5
arnhem 2
Expertise

Smarthome

De integratie van de verschillende technische installaties mochten geen afbreuk doen aan het oorspronkelijke design van de woning. De bewoners wilde daarom zo min mogelijk zichtbare kabels en ontsierende techniek in de woning opnemen. Daarom is er gekozen voor de integratie van een intuïtief te bedienen smart living oplossing in combinatie met een een stabiel en betrouwbaar Wi-Fi netwerk.

Arnhem 8
Arnhem 7
Arnhem 6
Expertise

Audio en Video

De gehele woning is voorzien van het Sonos multiroom systeem. Hierdoor kan in elke ruimte genoten worden van kwalitatief goed geluid. Daarnaast is er een premium LG OLED televisie geplaatst. Zowel bij audiosysteem als bij de plaatsing van televisie rekening gehouden met het design van de woning.

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle