fbpx

Appartement High Park

Oplossingen Audio, Netwerk, Smarthome, Video
Partners Sonos, LG
Locatie Arnhem
High Park_15
Iconisch kantoorpand

Comfortabel wonen

In het voormalige kantoorgebouw van de Postbank/ING aan de Velperweg in Arnhem, een iconisch ‘landmark’ voor vele Arnhemmers, is de voormalige kantooromgeving getransformeerd tot een hoogwaardig wooncomplex met meerdere luxe appartementen.

IMG_1151-HDR (1)
sonos (1)
High Park_04 (1)
Expertise

Smarthome

Om alle systemen optimaal aan de wens van de bewoner te laten beantwoorden en deze naadloos in de woning te laten versmelten is gekozen voor een innovatief smarthome systeem van Fibaro.

Dankzij de zelfregelende zonwering wordt het interieur automatisch verduisterd, kan de verlichting met diverse scenes worden geregeld en is de woning voorzien van diverse sensoren voor een maximaal comfort en veiligheid

High Park_20 (1)
IMG_1103-HDR (1)
keuken-highpark (1)
Expertise

Audio

De gehele woning is voorzien van een kwalitatief goed en gemakkelijk te bedienen geluidssysteem van Sonos. In de woonkamer is gekozen voor een Sonos Arc Dolby Atmos soundbar met Sonos One luidsprekers voor de surround kanalen.

In de woonkeuken is gekozen voor een set krachtige Sonos luidsprekers en de slaapkamer is wederom voorzien van de compacte Sonos One modellen. De optimale toepassing en het perfecte formaat voor elke ruimte.

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle