fbpx

Eigentijdse woonvilla

Oplossingen Audio, Video
Partners Bang & Olufsen, LG
Locatie Amsterdam
Ams_01
Voor muziekliefhebbers

Unieke geluidsinstallatie

De bewoners van deze woning zijn al geruime tijd klant bij Wifimedia Projects. Als muziekliefhebbers mocht een hoogwaardige geluidsinstallatie met bijpassende beeldkwaliteit niet ontbreken in hun nieuwe woning. In elke woonruimte is er een passende oplossing geplaatst, die naadloos aansluit bij de inrichting van de woning.

Ams_24
AMs_07
AMs_05
Expertise

Audio

In deze woning is een hoogwaardig Bang & Olufsen-geluidssysteem geïntegreerd. Dankzij op maat gemaakte producten beschikken de bewoners over een unieke en smaakvolle installatie die naadloos opgaat in het interieur. Of het nu binnen is of buiten, tijdens een zwoele zomeravond of een duik in het zwembad, kunnen de bewoners genieten van ieder muziekgenre in de gehele woning.

Driel_19
AMs_16
Ams_012
Ams_11
Expertise

Video

In deze woning is het genieten geblazen terwijl bewoners zich onderdompelen in hun favoriete series en films. De naadloze integratie met de audio-installatie creëert een meeslepende ervaring, waardoor het op de bank aanvoelt alsof je rechtstreeks in het hart van de actie zit. Deze samenwerking van comfort en geavanceerde technologie maakt van elke woonruimte een ideale plek voor onvergetelijke momenten van ontspanning en amusement.

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle