fbpx

Woonvilla Groningen

Oplossingen Audio, Netwerk, Video
Partners Bose Professional, CTOUCH, LG, Sonos
Locatie Groningen
Elst banner
Professionele oplossingen

In luxe villa

De bewoners van deze woning zijn een echte muziekliefhebbers, en wilden in hun hele huis een audiosysteem met gebruiksgemak en verbluffend geluid. Doordat wij tijdens de bouw van de woning zijn betrokken, hebben wij het gehele systeem in de woning weg kunnen werken.

image 2
Elst
Elst groot
Expertise

Audio

In de woning is er gekozen voor een Bose Professional systeem. Dit systeem past zich flexibel aan wensen aan. Met eenvoudige tabletbediening kunnen speakers gegroepeerd worden en het volume aangepast zonder gebruik te maken van een telefoon. Het geluid is op maat in te stellen per ruimte, tot elke gewenste frequentie. Daarnaast heeft iedere bewoner zijn eigen kanaal, waardoor zijn of haar favoriete muziek met één druk op de knop door de ruimte klinkt.

staand elst
elst liggend
elst 5
Expertise

Vergaderoplossing

Een vergaderoplossing in een woning lijkt misschien een gek idee, maar is juist heel functioneel. Want laten we eerlijk zijn, niets is vervelender dan thuis vergaderingen volgen vanaf je laptop. Dit scherm is niet alleen handig voor werk, maar ook voor privégebruik. De kinderen kunnen levensgrote tekeningen maken op de schermen, of wat denk je van een Formule 1-wedstrijd kijken tijdens het eten? Daarnaast zijn ze ook functioneel om de camerabeelden op te projecteren.

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle