fbpx

Naadloze integratie in jouw interieur

Stel je eens voor dat je met één druk op de knop de totale controle hebt over je hele huis. Of je nu de sfeer wilt instellen voor een romantische avond, je favoriete muziek wilt afspelen, of simpelweg het licht en de temperatuur in je huis wilt aanpassen, Savant maakt dit mogelijk met gemak en elegantie.

pro_remote_x2_premium_finishes

Eén van de grootste voordelen van Savant is dat het ontworpen is om perfect in jouw interieur te passen. De diverse kleuren en hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat Savant-systemen er niet alleen geweldig uitzien, maar ook moeiteloos opgaan in elke ruimte. Het oog wil immers ook wat, en Savant begrijpt dat als geen ander.

• Persoonlijke apparaatcontrole: Met Savant kun je al je apparaten moeiteloos bedienen via een intuïtieve app. Of het nu gaat om entertainment, verlichting, klimaatregeling, tinten of meer, de controle is letterlijk binnen handbereik.
• Sonos integratie: De integratie met Sonos maakt het afspelen van je favoriete muziek een feest. Zie albumhoezen en bedien je muziek met het grootste gemak.
• Bediening van TV-apps: Denk aan Netflix, Disney+, en andere streamingdiensten. Met Savant kun je naadloos schakelen tussen je favoriete films en tv-series.
• Lampen bedienen: Stel de perfecte sfeer in door je verlichting aan te passen met Savant. Creëer de juiste ambiance voor elke gelegenheid.
• Scènes: Savant biedt vooraf ingestelde scènes, zoals 'Filmavond' of 'Romantisch Diner', en je kunt zelfs je eigen favoriete scènes aanmaken. Met één druk op de knop verandert de sfeer in je huis.
• Gebruikers uitnodigen: Je kunt eenvoudig gasten toegang geven tot bepaalde ruimtes of functies in je huis. Ideaal voor wanneer je vrienden of familie op bezoek hebt.

Savant begrijpt dat een huis meer is dan alleen een verzameling kamers. Het is een plek om te leven, te genieten en herinneringen te creëren. Daarom is Savant gericht op het mogelijk maken van unieke sfeerbelevingen. Met Savant kun je de gewenste sfeer creëren en echt van je huis genieten. Savant maakt het leven gemakkelijk. Als je even geen afstandsbediening bij de hand hebt, kun je eenvoudig en snel je telefoon gebruiken. Of, nog handiger, gebruik gewoon je stem met Google Voice.
Savant is veel meer dan een gewoon domoticasysteem. Het is een belofte van luxe, gemak en personalisatie voor jouw huis. Als je op zoek bent naar een oplossing die perfect in jouw woning past en waarbij gebruiksgemak en beleving centraal staan, dan is Savant de juiste keuze voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe Savant jouw leefomgeving kan verbeteren en verrijken. Welkom in de toekomst van domotica met Savant!

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle