fbpx

De toekomst van interactief vergaderen

Lang werd het “het vergaderen van de toekomst” genoemd, maar inmiddels is het niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven; interactief vergaderen. Interactief vergaderen en hybride werken is inmiddels echt anno nu. Hiermee is het, de nieuwe standaard binnen het bedrijfsleven. Maar is jouw bedrijf al klaar voor het nieuwe standaard of nog beter de toekomst?

Vergaderen van de toekomst

Van klein tot groot
Ieder bedrijf is anders en vergaderd op een andere manier. Dit vraagt om eindeloze oplossingen en gelukkig zijn deze er! Zo zijn er oplossingen voor kleine vergaderruimte voor enkele personen of grote ruimtes voor tientallen personen. Door het gebruik van modulaire oplossingen kies je voor een oplossing voor de toekomst. Groeit het bedrijf verder, dan groeien de vergaderoplossingen met het bedrijf mee.

Eindeloze mogelijkheden
De mogelijkheden en behoeften op het gebied van interactief vergaderen zijn grenzeloos. Dit maakt het uitdagend een oplossing te vinden welke passend is bij de organisatie. Want wat is nu eigenlijk belangrijk voor jouw bedrijf? Wil je aantekeningen kunnen maken op het scherm? Of wil je de deelnemers aan vergaderingen op grote schermen kunnen zien? Moeten de deelnemers haarscherp in beeld gebracht worden met diverse camera’s?

Het succes van de slimme vergaderoplossing begint bij het in kaart brengen van de behoeften.
De ervaring leert namelijk dat de wensen van het hogere management en de behoefte van eindgebruikers soms erg kan verschillen. Daarom verdiepen wij ons graag in de waarom vraag en de wijze waarop de oplossing ingezet gaat worden. Hierdoor creëren wij een oplossing welke voor iedere gebruiker fijn in gebruik is. Door het geven van trainingen en contactmomenten met medewerkers zorgen wij ervoor dat de implementatie een succes wordt.

Zijn jullie klaar voor het vergaderen van de toekomst?
In ons Experience Center in Arnhem is het mogelijk om diverse oplossingen te ervaren. Onze experts leggen je graag de verschillende mogelijkheden uit. Ben je nog niet overtuigd? Kom dan met je team of organisatie bij digitaal vergaderen/samenwerken en maak kennis met de vergaderruimte van de toekomst.

 

 

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle