fbpx

Ontdek de diverse toepassingen van Bose Professional: van zakelijke oplossingen tot magische geluidservaringen!

Bose pro blog

Ritchie Jordens is één van onze Bose Professional experts. Eerder dit jaar is hij getraind door de Sound Engineers van Bose Professional. Dankzij zijn kennis en ervaring weet hij alle ins-en outs van Bose Professional en de toepassingen hiervan. In deze blog vertelt hij je graag meer over dit innovatieve merk.

Of het nu gaat om grote concertzalen, Schiphol of de iconische paddenstoelen in de Efteling, Bose Professional is een merk dat velen van ons al vaak hebben ervaren in ons leven. De diverse toepassingen van Bose Professional zijn met name interessant voor de zakelijke markt, variërend van de hospitality branche en kantoren tot concertzalen, geschikt voor elke sector. De Bose Professional-lijn biedt diverse oplossingen, waaronder conferencing, background sound en foreground sound.

Bose Professional conferencing oplossingen zijn er van kleine videobars tot integrated rooms. Alle oplossingen zijn eenvoudig schaalbaar wat betekent dat deze oplossing in kleine vergaderruimte tot grote congreszalen of zalen van honderd plus verschillende spreeklocaties geïmplementeerd kunnen worden. Groeit je bedrijf? Dan kunnen wij de conferencing gemakkelijk uitbreiden, hierdoor is binnen het gehele bedrijf dezelfde conferencing oplossing. Dit is wel zo gemakkelijk voor de medewerkers.

De Background en Foreground luidsprekers van Bose zijn speciaal ontworpen voor een breed scala aan commerciële audiotoepassingen. Voorbeelden hiervan zijn onopvallende background-oplossingen voor musea of horecagelegenheden, die in het plafond kunnen worden geïntegreerd, als opbouw of hangend gemonteerd. De foreground-oplossingen zijn bekend van grote concertzalen, theaters en festivals. Er is dus altijd een passende oplossing voor elk bedrijf.

Bose Professional oplossingen bieden een eersteklas geluidskwaliteit om de ervaring van het publiek in bijvoorbeeld commerciële instellingen of professionele omgeving te verbeteren. Bose onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie door gebruik te maken van unieke dsp technieken en schaalbaarheid. Hierbij kan gedacht worden aan situaties van twee of drie luidsprekers tot situaties waarbij 1000+ luidsprekers geplaatst dienen te worden.

Het Bose Professional systeem is eenvoudig te bedienen via een customized app. Deze wordt speciaal naar behoeften van het bedrijf geconfigureerd. Hierin kan onderscheidt worden gemaakt tussen de beheerder en de eindgebruiker.
Wifimedia Projects verzorgd uitsluitend Bose Professional installaties door gecertificeerde installateurs. Dit resulteert in maatwerk oplossingen wat resulteert in elke behoefte van de eindgebruiker.

Benieuwd naar wat Bose Professional kan toevoegen aan jouw bedrijf? Breng een bezoek aan ons Experience Center in Arnhem, waar Ritchie of één van onze andere Bose Professional-experts graag met je meedenkt, geheel vrijblijvend!

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle