fbpx
contact

Consultancy

Ben jij opzoek naar advies voor jouw project? Ons team van specialisten denkt graag met je mee.

Concepting

De perfecte balans tussen technologie en beleving

Zonder concessies te hoeven doen aan jouw esthetische wensen, maken wij al jouw A/V dromen waar. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Maak kennis met onze werkwijze.

consultancy klein
Consultancy groot
IMG_3916
concepting

Plannen om bij weg te dromen

Met ruim 15 jaar ervaring weten wij hoe belangrijk A/V technologie op tijd mee te nemen in (ver)bouwplannen. Wij zien regelmatig dat tijdens het maken van bouwplannen deze technologie het ondergeschoven kindje is. Hierdoor sluiten wij te laat aan en kunnen niet al jouw wensen nog worden geïmplementeerd in jouw bouwplan. Dus ook al heb je nog geen concrete plannen, betrek is ons al vroeg in jouw oriëntatie proces.

liggend stap 1
arnhem 5
stap 2 liggend
Stap 2 staand
stap 3
cb sauna 2
liggend werkwijze
staand 2
liggend stap 4
staand
Werkwijze

Stap 1. Kennismaking 2. Uitwerken plan 3. Presentatie 4. Uitvoering 5. Service

Je hebt een nieuw huis gekocht, gaat een huis laten (ver)bouwen of gaat de volgende stap zetten met jouw business. Wat je situatie ook is de A/V technologie mag niet vergeten worden. Tijdens een kennismakingsgesprek horen wij graag al jouw wensen. Samen met jou en eventueel jouw (interieur)architect bespreken we alle mogelijkheden.

Ons team van specialisten gaat samen aan de slag om jouw wensen te vertalen naar een concreet ontwerp. Tijdens de ontwerpfase werken onze specialisten nauw samen met jouw architect, aannemer en/of interieurdesigner. Zo smelten wij al jouw wensen samen in één plan.

Na een periode van ontwerpen, uitdenken en schetsen zal één van onze projectmanagers jou uitnodigen in ons Experience Center. Tijdens dit gesprek zal hij het uiteindelijke plan presenteren en de gemaakte keuzes toelichten. Bij een definitief akkoord zullen wij de plannen delen met de aannemer en architect zodat tijdens de bouw van de woning rekening gehouden kan worden met de implementatie van de technologie.

Zodra wij akkoord hebben op ons plan zullen in overeenstemming met de betrokken partijen een planning maken voor de realisatie van het project. Tijdens de bouwfase zullen wij nauw betrokken blijven of alles volgens plan gaat, zodat jouw wensen juist geïmplementeerd kunnen worden. Onze monteurs voeren op de afgesproken dagen de installatie uit en gaan pas weg als alles naar behoren werkt. Na installatie neemt één van onze projectmanagers nog contact met je op of alles naar tevredenheid is geïnstalleerd.

Ons team staat na installatie nog steeds voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Heb jij na afronding van jouw project nog vragen over de producten die wij geïnstalleerd hebben of heb jij behoefte aan extra service, wij staan altijd voor je klaar!

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle