fbpx

Volvo Henk Scholten

Oplossingen Audio, Conferencing, Digital Signage, Video
Partners Bang & Olufsen, Bose Professional, LG, Sonos
Locatie Nijmegen
volvo 1
Garage van de toekomst

Volvo Nijmegen

Bij Volvo Henk Scholten in Nijmegen maak je kennis met de garage van de toekomst. Hier vind je niet alleen de auto’s van de toekomst, maar hier kunnen ook de auto’s van de toekomst onderhouden worden.

volvo 3
volvo 2
volvo 6
Expertise

Conferencing

Vergaderen op afstand is sinds een paar jaar niet meer weg te denken in onze maatschappij. In de slim ingerichte vergaderruimte is het mogelijk een meeting met collega’s of klanten op afstand te houden. In deze vergaderruimte heeft de slimme camera door wie er praat, hierdoor mist diegene aan de andere kant niets van het verhaal.

volvo 9
volvo 8
volvo 7
Expertise

Audio

Tijdens het ontwerp van deze vestging is verder gekeken dan alleen het ontwikkelen van een garage. Ieder detail van dit gebouw is tot in de puntjes uitgedacht. Even in alle stilte werken terwijl jouw auto wordt gerepareerd? Geen probleem dit kan in één van de stilte ruimtes.

De klanten en medewerkers kunnen in alle ruimtes van de garages genieten van een fijne achtergrondmuziek. Iedere ruimte is apart geschakeld, waardoor in iedere ruimte van passende muziek genoten kan worden.

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle