fbpx

Gelredome Loge

Oplossingen Audio, Video
Partners Bose Professional, LG, Sonos
Locatie Arnhem
Gelredome 10
Bruin café

in het Gelredome

Samen met andere ondernemers hebben wij onze handen ineen geslagen en een unieke loge omgetoverd tot een luxueuze bruine kroeg in het Gelredome. De loge past perfect binnen ons concept: lifestyle, goed klinkende audio en video. Daarnaast dragen wij als echte Arnhemse ondernemers Vitesse een warm hart toe en maakt dit voor ons de perfecte plek om samen te komen met collega ondernemers.

Gelredome 1
Gelredome 8
Gelredome 9
Expertise

Audio

Vanuit de loge genieten de gasten niet alleen van de wedstrijden van Vitesse, maar zij kunnen hier ook genieten van een gezellige borrel. Zoals dat in een echte bruine kroeg betaamt kan dat natuurlijk niet zonder Nederlandse klassieke hits. Daarom is een onopvallend, maar krachtig geluidssysteem geplaatst. Dit is eenvoudig via een speciaal ontwikkelde app te bedienen.

gelredome 7
Gelredome 11
Gelredome 6
Expertise

Video

Om naast de live wedstrijd van Vitesse ook nog andere wedstrijden of een Formule 1 race te kunnen kijken is er een tv scherm geplaatst. Doordat deze met het netwerk is verbonden, kunnen alle streamingdiensten hier opdraaien. Daarnaast kan het scherm tijdens businessevents worden ingezet als presentatiescherm.

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle