fbpx

Van ongemak naar gemak met roombooking

In de afgelopen jaren hebben we snelle veranderingen gezien in waar we werken en hoe we met elkaar omgaan. Het traditionele fulltime kantoorleven is verleden tijd; we omarmen nu een hybride model waarbij onze werklocatie gebaseerd is op onze activiteiten. Het kantoor is voor velen van ons vooral een 'sociale hub' geworden, een plek waar we samenkomen en samenwerken.

Roombooking

Deze verschuiving legt nieuwe eisen op aan kantoorruimtes: persoonlijke werkruimte neemt af, terwijl de behoefte aan samenwerkingsruimte toeneemt. Spontane, ad-hocvergaderingen worden meer de norm, en de vraag naar verschillende soorten samenwerkingsruimtes groeit. In deze dynamische wereld van moderne werkplekken komt de LoopMeeting Room Panel naar voren als een baken van innovatie. Deze slimme oplossing is ontworpen om naadloos in te spelen op de veranderende eisen van onze werkomgeving, met intuïtieve functies die het beheer en gebruik van vergaderruimtes eenvoudiger maken dan ooit tevoren.

Het gemak van roombooking: nooit meer zoeken naar een vergaderruimte

We kennen allemaal het ongemak van een vergaderruimte binnenlopen om vervolgens te ontdekken dat deze bezet is. Het kost vaak veel tijd om de juiste ruimte te vinden, en wanneer je eindelijk in een ruimte zit, blijkt deze toch al in gebruik te zijn. Met Roombooking behoort dit ongemak definitief tot het verleden.

Met een simpele blik op het scherm zie je direct of de vergaderruimte beschikbaar is. Rood geeft aan dat de ruimte bezet is, groen betekent dat deze vrij is, oranje duidt op bijna bezet of bijna vrij. Op het scherm worden alle cruciale informatie en statussen overzichtelijk weergegeven, waardoor je in één oogopslag weet waar je aan toe bent en waar je een vrije ruimte kunt vinden.

Benieuwd hoe Roombooking in jouw kantoor geimplenteerd kan worden? Kom langs in ons Experience Center en ontdek de diverse mogelijkheden in onze demo vergaderruimte.

Unieke oplossingen voor beeld, geluid en lifestyle